Për newww.usht.ewebsite.com ------>klikoni per me teper informacion
Mirë se erdhët në Universitetin Shtetëror të Tetovës
 www.orari.page.tl. Kjo faqe ju ofron si informacion shtesë për Universitetin Shtetëror të Tetovës. Në  bashkepunim me studentët e Programit Studimor Biologji është themeluar edhe Klubi Studentor i Biologjisë, cili synon të bëjë kërkime, analiza, dhe t’i orientojë sa më mirë studentët që t’i përshtaten ambientit akademik. Nga ana tjetër www.orari.page.tl është një faqe jozyrtare e cila përcjell tek studentët informata të karakterit arsimor, si dhe ju ndihmon atyre në përzgjedhje, informim, aktivitete, etj. Nisur nga serioziteti dhe mundësia e re në organizimin dhe menaxhimin e programeve, jetës studentore, konferencave shkencore si dhe lidhjen me komunitetin akademik, e mbi të gjitha përmes KSB-së synojmë në vënien e studentit në qendër të vëmendjes, duke i dhuruar kështu një imazh të rri Universitetit Shtëtror të Tetovës në tërësi.


Besnik Rexhepi
Universiteti Shtetror i Tetovës
 
Advertisement
 
U.SH.T - FSHMN - Biologji
 
Programi Studimor Biologji
SHEFI I PSB-së
 
Prof.dr Sheqibe Beadini
A K T I V I T E T E
 
Themelimi i K.S.B-së
e-mail / personeli
 
besnik.rexhepi@unite.edu.mk
 
Today, there have been 2 visitors (14 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=